Чорний обеліск - Ремарк Эрих Мария

Название книги:
Чорний обеліск
Автор:
Ремарк Эрих Мария
Кол-во страниц:
91

Читать книгу

ОПИСАНИЕ

Чорний обеліск - читать полную версию книги бесплатно. Mir-knigi.info - онлайн библиотека.

Чорний обеліск

Книга "Чорний обеліск" написана великим німецьким письменником Еріхом Маріє Ремарком. Це захоплююча історія про життя і смерть, про кохання і втрату, про війну і мир.

Головний герой книги, Людвіг Фінкельштейн, молодий чоловік, який працює в міському моргу. Він стикається зі смертю кожен день, і це змушує його задуматися про сенс життя. Людвіг відчуває, що його життя проходить мимо нього, і він відчуває себе як "чорний обеліск" - символ смерті, який стоїть на могилах.

Автор Еріх Марія Ремарк народився в 1898 році в Німеччині. Він був учасником Першої світової війни і сам відчув на собі жахи війни. Ці враження відбилися в його творчості, і він став одним з найвідоміших письменників, які описували війну.

На сайті mir-knigi.info ви можете знайти безліч книг, які вас зацікавлять. Тут зібрані найкращі бестселери і літературні шедеври. Ви можете читати книги онлайн безкоштовно і без реєстрації на російській мові. Це чудова можливість для всіх любителів літератури насолодитися улюбленими творами в будь-який зручний для вас час.

Книги - це вікна в світ фантазії і знань. Вони розширюють наше світосприйняття і допомагають нам зрозуміти себе і інших людей. Читання - це найкращий спосіб провести час і збагатити своє життя. Завдяки книгам ми можемо подорожувати у часі і просторі, зустрічати нових героїв і відкривати нові ідеї.

Не втрачайте можливості насолоджуватися чудовими книгами. Відкрийте для себе світ літератури на сайті mir-knigi.info!