Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом - Стивенсон Роберт Льюис

Название книги:
Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом
Автор:
Стивенсон Роберт Льюис
Кол-во страниц:
16

Читать книгу

ОПИСАНИЕ

Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом - читать полную версию книги бесплатно. Mir-knigi.info - онлайн библиотека.

Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом

Автор: Стивенсон Роберт Льюис

Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом - захоплюючий роман, написаний майстром своєї справи, Стивенсоном Робертом Льюисом. Ця книга розкриває перед читачем тему подвійної особистості та боротьби між добром і злом.

Головний герой книги, доктор Генрі Джекіл, відомий своїми науковими дослідженнями в галузі людської психіки. Він вирішує провести експеримент, який має розкрити таємницю людської природи. Але його експеримент виходить з-під контролю, і він перетворюється на містера Едварда Гайда, зловісну та жорстоку особистість. Доктор Джекіл змушений боротися зі своїм внутрішнім демоном, щоб врятувати своє життя та життя невинних людей.

Стивенсон Роберт Льюис - видатний шотландський письменник, який прославився своїми пригодницькими романами. Він народився 13 листопада 1850 року в Единбурзі. Створивши багато визначних творів, Стивенсон став одним з найуспішніших письменників свого часу. Його романи завжди захоплюють читачів своєю напруженою сюжетною лінією та цікавими персонажами.

На сайті mir-knigi.info ви можете читати книги онлайн безкоштовно і без реєстрації на російській мові. Тут зібрані найкращі бестселери та літературні шедеври. Завдяки цьому ресурсу ви можете насолоджуватися захоплюючими історіями та поглиблювати свої знання, відкриваючи для себе нові світи та переживання.

Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом - це книга, яка залишить вас в захваті. Ви переживете разом з героями їхні пригоди та відчуєте напруження боротьби між добром і злом. Завітайте на mir-knigi.info, щоб насолодитися цією захоплюючою історією та багатьма іншими неперевершеними творами літератури.