Дев'ять братів і десята сестриця Галя - Вовчок Марко

Название книги:
Дев'ять братів і десята сестриця Галя
Автор:
Вовчок Марко
Кол-во страниц:
12

Читать книгу

ОПИСАНИЕ

Дев'ять братів і десята сестриця Галя - читать полную версию книги бесплатно. Mir-knigi.info - онлайн библиотека.

Дев'ять братів і десята сестриця Галя

Ця книга - справжнє дитя української літератури, створене талановитим письменником Вовчоком Марком. У цьому захоплюючому оповіданні розповідається про дев'ятьох братів та їх десяту сестрицю Галю, яка виявилася найрозумнішою та найспритнішою серед усіх. Їхні пригоди, веселі і сумні моменти, взаємини та взаєморозуміння - все це вражає своєю добротою та глибиною.

Головний герой книги - маленька, але дуже розумна Галя, яка завжди знаходить вихід з будь-якої ситуації. Вона є джерелом оптимізму та віри в краще майбутнє для своєї великої родини. Її приклад навчить читачів важливим життєвим цінностям та допоможе зрозуміти, що найважливіше - це родина та взаєморозуміння.

На сайті mir-knigi.info ви можете знайти цю та інші книги онлайн безкоштовно та без реєстрації. Тут зібрані найкращі твори української та світової літератури, які захоплять вас з перших рядків. Завітайте на сайт, щоб насолодитися захоплюючими пригодами та мудрістю книг.

Не пропустіть шанс поглибити свої знання та відчути магію слова разом із книгою "Дев'ять братів і десята сестриця Галя" від автора Вовчок Марко. Ця книга стане справжнім скарбом у вашій бібліотеці та подарує вам безліч незабутніх емоцій та вражень.